Mijn Kwaliteit van Leven

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Mijn Kwaliteit van Leven door te sturen naar een vriend.

Mijn kwaliteit van leven

Veel mensen met een hersenaandoening ontmoeten onbegrip in hun omgeving. Niet altijd is zichtbaar dat hun gezondheidsprobleem grote invloed heeft op het dagelijks leven. Help hun problemen nog beter in kaart te brengen en verandering af te dwingen. Doe mee! Ga naar Mijnkwaliteitvanleven en vul de vragenlijst in.


Patienten federatie Nederland kan uw hulp gebruiken. Uw ervaring en verhaal zijn voor hen belangrijk als het gaat om beïnvloeding van beleid. Door mee te doen aan Mijnkwaliteitevanleven.nl draagt u bij aan een groot landelijk onderzoek en aan verbetering van de zorg. Samen met alle deelnemers brengt u in beeld hoe het gaat met mensen in Nederland. Inmiddels doen er al ruim 50.000 deelnemers mee en zijn de uitkomsten terug te vinden op Mijnkwaliteitvanleven.nl.


De organisatie bundelt en analyseert de (anonieme) resultaten van deze enquete en brengt deze onder de aandacht bij beleidsmakers, gemeentes en zorgorganisaties. Sinds dit najaar kunnen de uitkomsten ook gebundeld worden op aandoeningsniveau. Hoe meer deelnemers met een hersenaandoening mee doen, hoe duidelijker het beeld.


Hoe werkt het?
Als u zich aanmeldt bij Mijnkwaliteitvanleven.nl krijgt u twee keer per jaar een online vragenlijst. Door de vragen te beantwoorden, brengt u uw eigen situatie in beeld. Na het invullen van de vragenlijst ontvangt u per e-mail een Persoonlijk overzicht. Zo bent u goed voorbereid om in gesprek te gaan met uw familie, zorgverlener of de gemeente.


Wilt u bijdragen aan het verbeteren van de zorg?
Meld u dan hier aan voor Mijnkwaliteitvanleven.nl


Laat zien waar goede zorg voor mensen met een hersenaandoening om draait en doe mee!